Termékek

Minőségi garancia

Az Ahmad Tea London cég tagja az Egyesült Királyság Tea Tanácsának (UKTC).

A vállalat gyártóberendezései megfelelnek a hivatalos élelmiszer-biztonsági jogszabályoknak. ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezünk a minőségbiztosítási szabványok és rendszerek vonatkozásában.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Etikus Tea Partnerségi Csoport tagja vagyunk - Ethical Tea Partnership (ETP). Fenntartjuk elkötelezettségünket a iránt, hogy termékeinkhez csak a legjobb forrásokat válasszuk ki.

Az Ahmad Tea London számos szervezetben is aktív, például a British Tea Council, a British Food Export Council, az International Tea Committee és az UK Tea & Infusions Association (UKTIA), ami egy független nonprofit szervezet, a klasszikus és gyógynövény-teák és egyedülálló történetük propagálására azok számára, akik gyártják, eladják és élvezik a termékeket.

Továbbá tevékenyen részt veszünk a The Department for the Environment, Food and Rural Affairs (Környezetvédelmi, Élelmezési és Vidékfejlesztési Minisztérium – DEFRA), a Health and Safety Executive (Egészségügyi és Biztonsági Hivatal – HSE) és a Trading Standards (Kereskedelmi normák) szervezeteiben..

Örömünkre szolgál, hogy az Ahmad Tea London teakeverékeink sorra elnyerték a rangos Great Taste Awards díjakat az elmúlt években. Évente több mint 400 legigényesebb ínyenc - kritikusok a gasztronómia területéről, séfek, szakácsok, étterem-tulajdonosok, vendéglősök, élelmiszer-termelők, valamint a témával foglalkozó írók és újságírók vesznek részt az értékelésben. A Great Taste Awards verseny 1995 óta létezik, és Nagy-Britannia legnagyobb és legmegbízhatóbb platformja a különleges és becsületesen elkészített ételek értékeléséhez.