Termékek
Koffein mentes

Immune | 20 alu zacskó

Funkcionális tea az immunrendszer támogatására

1290 Ft
1015.75 Ft ÁFA nélkül
Raktáron: több mint 10 darab
Hozzáadás a kosárhoz

Immune | 20 alu zacskó

Funkcionális tea az immunrendszer támogatására

A rohanó modern idö mindenki számára nehezebbé teszi hogy fittek legyünk ahogy szeretnénk. A nátha és a megfázás gyorsabban jelentkezik mint várnánk. Nagyon fontos ezért megtartani a természetesen erös immunredszert és ezt segíti ez az exotikus, enyhén füszerezett teakeverék érdekes kombinációban összeköti a citromverbéna, csalán és édesgyökér ízét. Ebböl a keverékböl eredö íz kitünö és üdítö.

Ez a funkcionális tea a NATURAL BENEFITS teák új sorozatához tartozik, amelyek speciálisan javasoltak az egészséges és kiegyensúlyozott életmód támogatására. Ezek a teák gyógynövényesek és zöld teák, melyek mind egyúttal dúsítva vannak funkcionális ásványi anyagok összetevöivel és vitaminokkal amelyek hozzájárulnak a szervezet normális müködéséhez.

GYÖMBÉR
A füszeres és enyhén csípös gyömbér az egyik legöregebb füszer a világon. Tipikus erös ízt ad a keveréknek.

KURKUMA
A kurkuma gyökér jellegzetes arany-naracssárga színt és tipikus füszeres ízt ad.

+ hozzáadott VITAMIN C
Hozzájárul az immunrendszer normális müködéséhez.

 Elkészítés: Leönteni forró vízzel 5 percig állni hagyni. 

Összetétel: Citromcirok 42,5%, citromos aloisia, csalán 10%, gyömbérgyökér 10%, kurkumagyökér 5%, citromfü, borsmenta, ízesítö 4%, édesgyökér, citromhély 3%, vitamin C 2%, hársfa virág. 

Tápanyag-összetételre vonatkozó adatok 100ml fözetre elkészítve az utasítas szerint: Energiaérték 3kJ, 1kcal/ zsírok 0 g, ebböl telített zsírsavak 0 g / szacharid < 0,5g; ebböl cukor < 0,5g / fehérje 0g/ só 0 g/ vitamín C 7,5 mg ( 9% a napi vitaminok és ásványi anyagok bevételére vonatkozó referenciaérték felnöttek számára).

EAN-kód   054881020343
Katalógusszám   103
Csomagolás mérete   20db zacskós
Méret (Sz×Ma×Mé)   70 x 80 x 129
Kategória   Funkcionális teák