Termékek
Koffein mentes

Beauty | 20 alu zacskó

Funkcionális tea a szépség támogatására

1290 Ft
1015.75 Ft ÁFA nélkül
Raktáron: több mint 10 darab
Hozzáadás a kosárhoz

Beauty | 20 alu zacskó

Funkcionális tea a szépség támogatására

Élvezze ki ezt a kellemes és harmonikus keveréket csalán levelekböl és citromverbénából, öszibarack ízzel. Ebbe az ízbe nem lehet nem beleszeretni, könnyen megtörténhet hogy a kedvenc napi társává válik. Ez az érdekes gyógynövény keverék dúsítva van természetesen stimuláló növényi összetevökkel,melyek segítenek megtartani a szervezetben a helyes és egészséges szikrát.

Ez a funkcionális tea a NATURAL BENEFITS teák új sorozatához tartozik, amelyek speciálisan javasoltak az egészséges és kiegyensúlyozott életmód támogatására. Ezek a teák gyógynövényesek és zöld teák, melyek mind egyúttal dúsítva vannak funkcionális ásványi anyagok összetevöivel és vitaminokkal amelyek hozzájárulnak a szervezet normális müködéséhez.


ALOE VERA
Ez a géles nektár aloe vera, dél Arab félszigetröl származó növény, évszázadok óta tisztelve van gyógyhatása miatt. A mai idökben bebizonyították több kedvezö hatását a szervezetre, melyek olyan széleskörüek hogy az Aloe Verát univerzális anyagnak lehet tekinteni a testünkröl és az egészséges életmódról való gondoskodáshoz.

SZENTJÁNOSKENYÉR
A szentjánoskenyér termését, föleg mediterrán térségben termelik, úgy ismerjük mint szentjánoskenyér vagy karob. Ezek a hüvelytermések adnak a sütéshez természetesen édes kakaó ízt.

+ hozzáadott ALOE VERA
Segít a bört egészségesen tartani

 
Elkészítés: Leönteni forró vízzel 5 percig állni hagyni. 

Összetétel: Csalánlevél 30%, citromos aloisia, citromfü, citromcirok 15%, cikóriagyökér 10%, hársfavirág 5%, ízesítés 4,4%, szentjánoskenyér 4%, piros rózsaszirom 1%, aloe vera granulát 0,5%, öszibaracklé granulát 0,1%. 

Tápanyag-összetételre vonatkozó adatok 100ml fözetre elkészítve az utasítas szerint: Energiaérték 3kJ, 1kcal/ zsírok 0 g, ebböl telített zsírsavak 0 g / szacharid < 0,5g; ebböl cukor < 0,5g / fehérje 0g/ só 0g

EAN-kód   054881020398
Katalógusszám   105
Csomagolás mérete   20db zacskós
Méret (Sz×Ma×Mé)   70 x 80 x 130
Kategória   Funkcionális teák