Termékek
Újdonságok

Diamond Selection | 60 alu zacskó

4900 Ft
3858.27 Ft ÁFA nélkül
Raktáron: 2 darab
Hozzáadás a kosárhoz

Diamond Selection | 60 alu zacskó

Diamond Selection, 60 alu zacskó A Diamond Tea Selection egy elegáns kollekció gyémántmintával, a csomag 6 féle legjobb teánkat tartalmazza, amelyeket a nap bármely szakában élvezhet. Pontosabban ennek a 6 fajtának örülhet:

English Breakfast

Hagyományos angol csésze teára jellemző minőségi tealevelek klasszikus választéka. Bár ezt a teát általában reggel isszák, semmi sem akadályozza meg, hogy a nap bármely szakában - tejjel vagy anélkül - élvezze ezt a finom teát.

Chai Spice Erős

és nyugtató fekete tea gyömbérrel és enyhén fűszeres fahéjjal, ez a tea garantáltan felmelegíti Önt, és szenzációsan fogja érezni magát.

Cinnamon Haze

A nyugtató és meleg fahéj tónusok, valamint a legmagasabb minőségű fekete tealevelek kombinációja tökéletesen pihentető élményt garantál. Egy csésze ebből a teából tökéletes a családdal vagy barátokkal töltött értékes pillanatokhoz.

Earl Grey

A legmagasabb minőségű tealevelek finom kombinációja elegáns bergamott aromával. Az Earl Grey egy nagyon népszerű angol tea, amelyet általában tej nélkül isznak.

English Tea No. 1

Rendkívüli minőségű fekete tea, enyhe bergamott érintéssel. Az aroma, a szín és az ereje közötti tökéletes egyensúly nagyszerű teává teszi minden alkalomra.

Cardamon Tea

A srí lankai és más országok legmagasabb minőségű, kardamom ízű fekete tealeveleinek keveréke. Ez a tea kiváló színnel, ízléssel és aromával büszkélkedhet.

EAN-kód   054881025874
Katalógusszám   504
Méret (Sz×Ma×Mé)   21 x 16.8 x 7.2
Kategória   Ajándék teák